De nieuwe Renault Master

De nieuwe Renault Master van Renault Trucks biedt productiviteit, brandstofefficiëntie, veiligheid, wendbaarheid en comfort. De nieuwe Renault Master is beschikbaar in versies van 3,3 tot 4,5 ton en in verschillende configuraties. Daarnaast heeft deze uitvoering een nieuw design, nieuwe aandrijflijnen. Nieuwe bi-turbo technologie, standaard ESC(Electronic Stability Control) en functies om nog meer brandstof te besparen.

Versnellingsbak

110 tot 165 pk voor de voertuigen toegerust met een mechanische versnellingsbak en twee vermogens 125 en 150 pk voor de voertuigen toegerust met een geautomatiseerde versnellingsbak.

Een nieuw design

Nieuwe motorkap, koplampen en bumper
Anti-gravel systeem voor de radiator

 

Op 11 juni 2013 presenteerde Renault Trucks in Lyon een volledig nieuw productgamma.

Lange - afstandsgamma T
Voor het langeafstandsgamma wordt er voortaan één enkel voertuig aangeboden. Dit T gamma werd ontworpen om de transportondernemers het perfecte evenwicht te bieden tussen brandstofbesparing en comfort. Dankzij de aerodynamische vorm van de nieuwe cabine worden de efficiëntie en het lage verbruik van de oude Premium Route en het comfort en het prestige van de Magnum verenigd in één nieuw voertuig. Het gamma beschikt over een verbeterde aandrijflijn met nieuwe Euro 6-motoren en een volkomen nieuwe cabine.

 

 

Constructiegamma C & K
Renault Trucks biedt in het bouwsegment voortaan twee afzonderlijke gamma’s aan: het C en het K gamma. Het C gamma, dat verkrijgbaar is in twee cabinebreedtes, biedt een groot nuttig laadvermogen, een laag verbruik en een comfort dat vergelijkbaar is met dat van wegvoertuigen. De robuuste Renault Trucks K biedt de beste oploophoek van de markt. De twee gamma's beschikken over een volledig nieuwe aandrijflijn, een compleet nieuwe cabine en nieuwe Euro 6-motoren die identiek zijn aan die van het langeafstandsgamma.

Distributiegamma D
In het distributiegamma biedt Renault Trucks drie voertuigmodellen aan: de Renault Trucks D, beschikbaar van 10 tot 18 ton, de Renault Trucks D Wide, beschikbaar van 16 tot 26 ton, en de Renault Trucks D Access, een model met verlaagde cabine van 18 tot 26 ton. Als aanvulling hierop wordt het gamma aan het einde van het jaar uitgebreid met een model in het segment van 3,5 tot 7,5 ton.